BESPLATAN UPIS ZA NOVE MALE FOTOMODELE IZ TOPLICE – PROKUPLJE, ŽITORAĐA, KURŠUMLIJA, BLACE

Agencija SNOB postoji od januara 2011-te godine, sa sedištem u Prokuplju. https://www.agencysnob.com/

Okupljamo preko 500 fotomodela i hostesa, uglavnom iz Beograda, kao i iz Niša, Novog Sada, Sarajeva, Podgorice, Banjaluke, Skoplja, Ljubljane …

Kroz naš tim je prošlo preko 2.000 članova za ovih 13 godina postojanja. Mnogi od njih su postali uspešni fotomodeli, ali svakako su svi postali uspešne osobe.

Ranijih godina smo radili sa malim fotomodelima, ali posle pauze koja je nastala zbog korona pandemije, nedavno smo rešili da nastavimo i krenemo ponovo iz Prokuplja, sa novim dečijim fotomodelima.

Cilj nam je da naše male komšije budu prepoznatljive po reklamama, modnim revijama, modnim katalozima, tv emisijama, i da sutradan kada budu veliki modeli nastave modeling u Beogradu i širom sveta.

Ukoliko mislite da je Vaše maloletno dete fotogenično, pogledajte obrazac na linku https://kidsmodels.rs/upis/ , popunite i pošaljite sa fotografijama na info@agencysnob.com sa naznakom DETE – UPIS BESPLATAN

Budući fotomodeli trebaju odraditi profesionalne fotografije u našem foto studiju u centru grada, kao i u prirodi (kod Crkve Svetog Prokopija). Cena fotografisanja je 12.000 din, i dobijate 12 profesionalnih fotografija u elektronskom formatu. Potrebno je da ponesete tri odevne kombinacije, kako bi se dete presvuklo. Fotograf je Milan Rakić, inače vlasnik agencije SNOB https://milanrakicfotograf.com/

Odrađene fotografije se dodaju na web portalu https://www.kidsmodels.rs/

Postoji mogućnost da dodatno, deca fotomodeli nauče pravilan manekenski hod, od naše missice Lidije Jovanović, zavisno od zainteresovanosti osoba, kako bi se napravila grupa za obuku.

Lidija je iz Prokuplja, i 15.06.2024 je pobedila na MISS GRAND SEA WORLD 2024, tako da je verovatno prva Srpkinja, koja je pobedila na nekom svetskom takmičenju, i veoma smo ponosni što je naša članica. Pogledajte fotografije i tekst na https://agencysnob.com/member/miss-sveta-2024-je-postala-lidija-jovanovic-iz-agencije-snob/

Uspeh Vaše dece u modelingu zavisi prvenstveno od njih, od njihove fotogeničnosti, kao i od Vašeg slobodnog vremena, a i od nas kao njihove matične agencije. Uz sve to, potrebna je i sreća, tačnije da budu na pravom mestu u pravo vreme, kako bi ih zapazile druge kompanije.

Naša agencija je tu da Vam pomogne da se njihovi ili Vaši snovi ostvare, ali nikom nikada ne obećavamo uspeh. Mi naše članice i članove preporučujemo kompanijama, a menadžeri tih kompanija odlučuju kog fotomodela će odabrati.

Ukoliko želite da Vam agencija obeća sigurne reklame, modne revije, tv emisije, filmske uloge …, onda se obratite drugim modnim agencijama koje žive od lakovernih roditelja, i platite im 500-1000 eura za upis.

O Agenciji SNOB pitajte naše sadašnje i bivše članove, a možete i proveriti na internet portalima šta kažu o nama.

Pre prijave, pogledajte česta pitanja i odgovore https://kidsmodels.rs/category/blog/

Nadamo se USPEŠNOJ budućoj saradnji.